#

ژل داکیومنت





دستگاه ژل داک


ژل داکیومنت (Gel Documentation) از جمله کلیدی ­ترین دستگاه ­های مورد استفاده در آزمایشگاه ­های سلولی و مولکولی است که بعد از فرایند­ الکتروفورز جهت بررسی نتایج حاصل از تحقیقات مورد نیاز می باشد. در فرایند مشاهده End point (بر خلاف مشاهده Real-time)، لازم است نتایج تکثیر امپلیکون را بر روی ژل برده و نهایتا پس از جداسازی باندهای مختلف به مشاهده با استفاده از رنگ فلوئورسنت متصل شونده به DNA با استفاده از تهییج آن با طول موج منطبق با قله جذبی آن پرداخت.


دستگاه ژل داک متشکل از سیستم ترانس ایلومیناتور، سیستم تصویربرداری و هود می­ باشد. ژل داکیومنت ساخت شرکت دنا ژن تجهیز به گونه­ ای طراحی شده که نیاز به سیستم کامپیوتر و مشاهده خارجی را کامل منتفی نموده است و کاربر می ­تواند به راحتی از طریق سیستم تصویربرداری دارای LCD تاچ و کامپیوتر داخلی به مشاهده نتایج تحقیقات خود بپردازد. به منظور رفع نیازهای محققین، شرکت دنا ژن تجهیز کلیه مدل ­های دستگاه ژل داک با انواع مختلف طول موج را طراحی و تولید نموده است.


برای رعایت موارد ایمنی استفاده از این دستگاه ­ها، در همه مدل های ژل داکیومنت از یک کاور کاملا ایمن در برابر اشعه UV استفاده کرده ایم.


ویژگی های ژل داک دنا ژن تجهیز:


یکنواختی شدت نور تابیده شده در طول فیلتر

* کامیپوتر و LCD touch داخلی ژل داک

* قابلیت اتصال حافظه خارجی

* کنترل درب اصلی دستگاه ژل داک با میکروسوییچ حساس

* نرم افزار تصویربرداری ژل داک اختصاصی دنا ژن با رابط کاربری حرفه ای و آسان

* قابلیت استفاده از دستگاه ترانس لومیناتور بصورت جداگانه و خارج از مدار ژل داک

* تصویربرداری Scientific

* امکان سفارش کلیه طول موج ها

* طراحی امن و مطمئن

* 1 سال گارانتی

*10 سال خدمات پس از فروش برتر


جهت استعلام قیمت دستگاه ژل داک با واحد فروش شرکت دنا ژن تجهیز تماس بگیرید.


باکس دانلود


مشخصات انواع دستگاه ژل داک

مدل

ژل داک مدل

Scientifica 254/312

ژل داک مدل

Scientifica 312

ژل داک مدل

Scientifica 254

ژل داک مدل

Scientifica Safe

طول موج(nm)254/312
312254470
ابعاد فیلتر(cm)20 * 2020 * 20
20 * 20
22 * 22
دوربینHigh Resolution Scientifica CameraHigh Resolution Scientifica CameraHigh Resolution Scientifica CameraHigh Resolution Scientifica Camera
نرم افزار تصویربرداریDena Gene Imaging Software(DGIS)DGISDGIS
DGIS
کیفیت تصویر2 مگا پیکسل2 مگا پیکسل
2 مگا پیکسل
2 مگا پیکسل
سایز پیکسل(میکرومتر)3.75 * 3.753.75 * 3.75
3.75 * 3.75
3.75 * 3.75
فیلتر رنگEthidium or SYBER optionally chosenEthidium or SYBER optionally chosen
Ethidium or SYBER optionally chosen
SYBER 
ابعاد ترانسلومیناتور(cm)70 * 45 * 4070 * 45 * 40
70 * 45 * 40
70 * 45 * 40
وزن(kg)20202020


نحوه کار با دستگاه ژل داک

دستگاه ژل داک جهت تصویر برداری از ژل های DNA و RNA و پروتئین مورد استفاده قرار می گیرد. مدلهای مختلف ژل داک از جمله Scientifica Safe, Scientifica 254, Scientifica 312 ,Scientifica 254/312 در شرکت دنا ژن تولید می گردد.در این مدل ژل داک شما نیاز به استفاده از کامپیوتر خارجی ندارید و همچنین دستگاه gel doc دنا ژن به detcetor اختصاصی مجهز می باشد.این نوع detector مخصوص تصویربرداری فلوئورسانس است.

برای استفاده از این دستگاه ابتدا کابل برق AC را به برق شهری متصل کنید و سپس پاور پشت دستگاه را روشن کنید.

در مرحله بعدی با استفاده از کلید پاور روی پنل جلویی دستگاه را روشن و آماده استفاده خواهید کرد.

کلید White Light جهت روشن کردن نور مرئی داخل محفظه دستگاه می باشد.

با استفاده از کلید UV Light نور UV مربوط به ترانس لومیناتور را کنترل می کنید.

همچنین دو عدد خروجی usb در پنل جلوی دستگاه ژل داک تعبیه شده که متناسب با نیاز کاربر قابلیت اتصال موس یا کیبورد و یا فلش مموری را خواهد داشت.

ترانس لومیناتور دستگاه که در این مدل دارای هر دو طول موج ۲۵۴ و ۳۱۲ بوده و در داخل دستگاه بصورت کشویی قرار گرفته است. با استفاده از کلید ۳ حالته می توانید دستگاه ترانسلومیناتور را روی حالت ۲۵۴ یا ۳۱۲ یا خاموش قرار دهید.

قابلیت ویژه ای که با خرید این ژل داک دارید حالت استفاده از ترانسلومیناتور با خارج کردن ژل داک از مدار سیستم می باشد. شما با استفاده از کلید قرمز رنگ روی حالت TR سیستم ژل داک را از مدار سیستم جدا می کنید و از حالت ترانسلومیناتور دستگاه استفاده خواهید کرد.(ایمنی استفاده از حالت ترانسلومیناتور uv را رعایت نمایید) و اگر دکمه قرمز رنگ را روی حالت G.D قرار دهید سیستم ژل داک نیز در مدار خواهد بود و تا زمانی که درب دستگاه باز باشد نور uv خاموش خواهد بود و درصورتی که درب دستگاه را ببندید و کلید UV Light را نیز در حالت روشن قرار دهید همزمان سیستم ژل داک و نور uv دستگاه ترانسلومیناتور را خواهید داشت.

ژل داک

کلمه ژل داک(Gel Doc) مخفف ژل داکیومنت(Gel Documentation) است و بین متخصصان این حوزه به اختصار نام برده می شود. شیوه کار دستگاه ژل داک به این شکل است که نور uv از طریق دستگاه ترانس لومیناتور به ژل می تابد و الکترون های اتم های EB را تهییج می کند و موجب تولید نور مرئی می شود.سپس از طریق یک دوربین تصویربرداری Scientific عمل مستندسازی انجام میگیرد. ژل داک به عنوان یک دستگاه مستندسازی ژل در آزمایشگاههای بیولوژیکی مولکولی کاملا شناخته شده است و برای تصویر برداری از اسیدنوکلییک و پروت‍ئین معلق در ژل های پلی آکریل آمید یا آگارز استفاده می شود.

قیمت ژل داک

قیمت دستگاه ژل داک به پارامترهای مختلفی از جمله: سیستم پردازش داخلی, کیفیت دوربین تصویربرداری, مواد اولیه استفاده شده در ساخت ترانسلومیناتور, رعایت موارد ایمنی, نرم افزار قابل استفاده و سریع, طول موج های مورد استفاده, خدمات پس از فروش و گارانتی بستگی دارد. در ویدیوی زیر بصورت کامل با شیوه کار دستگاه ژل داک آشنا خواهید شد.










ترموسایکلر

محصولات مشابه


مشاهده همه مقالات

یادداشتی از وبلاگ

تفاوت تکنیک PCR و ریل تایم PCR
 تفاوت تکنیک PCR و ریل تایم PCR

هر دو مدل PCR تفاوت ها و تشابهات زیادی با هم دارند که باعث شده خیلی وقت ها بتوان یک هدف را با هردو مدل تشخیص داد و در بعضی موارد تنها بتوان با استفاده از QPCR به تشخیص نهایی پرداخت. با توجه به گران بودن روش ریل تایم PCR تا جایی که امکان دارد کاربر از PCR معمولی استفاده می کند و در موارد دارای محدودیت تکنیکی حتما لازم است از QPCR استفاده کند.

یادداشتی از وبلاگ

تکینک PCR
 تکینک PCR

در واقع ترموسایکلر یا ترمال سایکلر دستگاهی است که تکنیک PCR در آن انجام می شود. ترموسایکلر به صورت سیکلیک دما را تغییر می دهد و موجب انجام واکنش PCR می شود. PCR یک تکنیک invitro می باشد که برای تشخیص هدفمند قطعات DNA به کار می رود.

یادداشتی از وبلاگ

دستگاه pcr ایرانی
  راهنمای خرید ترموسایکلر مناسب

خرید دستگاه ترموسایکلر یا PCR خارجی در این مقاله قصد داریم نکاتی راجع به ترمال سایکلرهای خارجی روتین بازار ارایه داده و در ادامه به بررسی انواع ترموسایکلر ساخت یک شرکت دانش بنیان ایرانی (که در انواع مختلف و متناسب

یادداشتی از وبلاگ

اصول اولیه طراحی پرایمر
  نرم افزارهای طراحی پرایمر

نرم افزارهای طراحی پرایمر در دو نوع مختلف استفاده می­ شود. نوع اول تحت وب هستند و به صورت آنلاین می توان برای طراحی پرایمر از آنها استفاده کرد. از جمله این نرم افزارها می توان به primer 3، primer


  • جداسازی و تشخیص DNA
  • جداسازی و تشخیص پروت‍ئین
  • مواد آزمایشگاهی
  • خانواده سانتریفیوژ
  • ترمو